Awek Lesbian Malaysia

Awek Bertudung Tapi Lesbian

oleh Mohd Isa pada April 15, 2011

Jika sebelum ini saya ada menyentuh mengenai sepasang kekasih yang bercumbuan di depan khalayak ramai, kali ini apa kata kita sentuh pula mengenai awek lesbian di Malaysia. Agak-agak anda, berapa banyak awek lesbian Malaysia yang bakal tercampak ke neraka?

Lebih pedih lagi apabila awek bertudung ayu, comel yang sudah pastinya beragama Islam. Tetapi batinnya, seorang lesbian. Suka-suka atau memang suka, saya sendiri tidak tahu. Apa yang pasti, berfikir atau berkhayal sahaja mengenai sesuatu perkara buruk sahaja boleh dianggap berdosa.

Hari ini saya ada terjah sebuah group di Facebook, mudah dan ringkas sahaja tajuk group. Terpampang, Lesbian Malaysia Group. Sudah mencecah 1852 ahli dan dijangka bertambah lagi gamaknya.

Memang agak terkejut jugalah bila terjumpa group ini, lesbian dah satu hal. Bab Malaysia pula, buat malu negara sahaja. Macam mana Malaysia boleh dikatakan sebuah negara Islam jika adanya group awek lesbian malaysia di Facebook? Adakah mereka ini tergolong dalam generasi yang diambang kehancuran?

Agak-agak anda, apakah reaksi anda bila lihat ada awek lesbian di dalam group tersebut siap bertudung lagi? Gambar lucah usah cakaplah, yang lebih seronok lagi. Ada pula mamat-mamat bajet macho tunjuk diri dalam group tersebut.

Jadi pembaca kami! 

Pengarang...

Blogging With Passion - Menulis blog sekadar hobi dan bukannya sepenuh masa. Berkongsi dan mendatangkan hasil. Terima kasih.

91 komen… baca komen di bawah atau tambah komen

muhammad fakhruddin 15 April 2011 at 11:05 am

Dunia akhir zaman…tak tahu nak komen apa lagi.
muhammad fakhruddin recently posted..Melawat Daerah-Daerah Islam

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:02 pm

nak buat macam mana bro, dah terikut-ikut sangat dengan budaya barat. termasuk dalam kaum luth agaknya dorang ni.

Reply

Shahrulsite 15 April 2011 at 11:09 am

inilah masalahnye kalo xde Islam education…
Shahrulsite recently posted..Universiti Blogger Malaysia – Idea Terbaik

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:03 pm

macam pernah dengar ayat tu, hehe. maybe ada, tapi tidak diamalkan dengan baik.

Reply

Kujie 15 April 2011 at 11:40 am

mungkin ada tapi kalau gambar profile je…mgkn gambar tu diambil dari mana2, dan akaun tu pun utk menyamar saja

org boleh create mcm2 group dgn bermacam2 tujuan
Kujie recently posted..Beza Antara Kita – Merah Kuning Hitam

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:05 pm

tujuan apa ya kak jie maksudkan? nak kata dapat wang, takda pula. dan rata-rata akaun yang join group tu mempunyai rakan yang sama. i mean mutual friends. salah seorang ahli dalam tu rakan adik saya. hurm

Reply

Bro Framestone 15 April 2011 at 11:54 am

nak try msuk la group nie.. kot2 mampu membawa mereka ke jalan kebenaran…

tapi kauta just 4 je

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:06 pm

haha, ada2 je bro ni. try la terjah bro. awek comel2 kot. :)

Reply

haru 15 April 2011 at 12:16 pm

erkk…watdepak!!! rosak akhlak..dunia akhir zaman..insap la wei..ades

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:07 pm

haha, tahu takpa. nak buat macam mana, dah naluri mereka ke situ. budusnya…

Reply

Azah 15 April 2011 at 12:25 pm

sume akaun fake belaka, create acc semata2 nk join group tu.. ishk2..
Azah recently posted..Soley-Soley Middle of The Road – Usop Wilcha &amp Johan

Reply

Bro Framestone 15 April 2011 at 2:42 pm

tue la pasal.. bro pun dah view…

but yang lelaki, confirm xfake.. siap buat iklan lagi
Bro Framestone recently posted..List Hadiah Birthday Yang Bro Ingin Miliki- Kalaulah Korang Nak Bagi…

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:09 pm

siap tayang body tu bro…haha

Reply

MuJE 15 April 2011 at 3:41 pm

haah, mostly akaun fake semuanya. nama ntah pape.

tapi aku boleh konfirm, mostly semua yang buat fake akaun tu ialah lelaki! kalo ikut naluri hati aku la
MuJE recently posted..Blog Cik Epal kena remove- semua orang panik!

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:10 pm

haha, ada pengalaman ke bro? hehe

Reply

MuJE 17 April 2011 at 6:52 pm

haha, naluri hati seorang lelaki jer… LOL
MuJE recently posted..noraishasiti@yahoocouk

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 7:01 pm

haha, biasalah tu bro. ce bro cek satu2 profile. ada yg betul tu…

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:09 pm

maybe akaun fake, tapi orang yang buat akaun tu takkan klon kot. dah siasat dah, sebab ada antaranya adalah kawan adik. hurm

Reply

Ekspresi Ruang 15 April 2011 at 12:46 pm

inilah hasil daripada banyak sgt hiburan yang ditekankan dalam media dan juga kehidupan kita. mak bapak pon dah kurang main peranan dalam sudut keagamaan. hasilnya anak bangsa jatuh disebabkan moral yang teruk.
Ekspresi Ruang recently posted..Meja Billiard Termahal Dunia Dijual Di Harrods

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:12 pm

maklumlah, kalau anak perempuan nak tidur di rumah rakan perempuan tidak menimbulkan syak. memang ibu bapa akan benarkan. huhu

Reply

Fossil Malaysia 15 April 2011 at 1:02 pm

Emm, kebanyakannya menyamar tu.. ntah2 yg profile pmpn tu adalah akaun org lelaki.. :)

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:14 pm

tapi tak semua bro, aku dah cek satu2.

Reply

Pisyek 15 April 2011 at 2:38 pm

pergh~ mantop nih… gambar amik depan-depan! :P
Pisyek recently posted..Gadget khas untuk stalker!

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:15 pm

haha, tahu takpa. erk, bro. tau pasal c programming tak?

Reply

Pisyek 17 April 2011 at 6:43 pm

dulu pernah, skrg dah tak buat. hahaha.. :D
Pisyek recently posted..Datin Ghairah – Hidup mesti seksi

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 7:00 pm

oic, cam mana nak compile c dalam windows yerk?

Reply

Pisyek 17 April 2011 at 7:07 pm

kalo ko dah instal pape IDE C, dia mmg siap skali dgn compiler ah biasa nya. dulu aku pakai devc++
Pisyek recently posted..Datin Ghairah – Hidup mesti seksi

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 7:13 pm

aku ada install MinGW sekali ng package gcc, okey ke? skg ni tgh cuba install Visual C#, tak tahulah menjadi ke idak.

Reply

buyat 15 April 2011 at 2:50 pm

xdo koje memasing ni
buyat recently posted..Apo kes- Kiosk cool blog di Wangsa Maju

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:18 pm

haha, tahu takpa….ce cari group gay plak…

Reply

APi 15 April 2011 at 5:45 pm

mereka ni tersesat di hutan metropolitan ni..
APi recently posted..Penulis Senja Terakhir

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:20 pm

sesat di alam nyata…

Reply

anajoe 15 April 2011 at 7:26 pm

dah tgok…mcm kambing! haha…

uishh…simpang lah dripada lesbian nih.
anajoe recently posted..Dapatkan APPLE IPAD 2 Percuma Dengan RM0 Dari DealMatesCom

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:24 pm

kambing? uiks, cam mana tu ana? hehe

Reply

Ifa Nurfazriyah 19 January 2013 at 12:23 am

Indonesia Malaysia serumpun, bersaudara harus kompak terhadap pemberantasan kemaksiatan, karena sama-sama negara muslim… salam sahabat…
Ifa Nurfazriyah recently posted..Tempat wisata di bandung selatan

Reply

Mohd Isa 19 January 2013 at 8:02 pm

salam sahabat juga dari saya, semoga saudari lebih kerap mengunjungi blog saya. :)

Reply

MDHAFiZ.NET 15 April 2011 at 8:30 pm

nak kena tunggu balasan dr Allah

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:25 pm

itulah pasal, urusan Allah semuanya ni. kita hanya boleh nasihatkan aja.

Reply

akubiomed 15 April 2011 at 8:57 pm

Tentu lepas ini keluar di dalam surat kabor :-)
akubiomed recently posted..Hantu Kak Limah balik Rawang

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:26 pm

tahu takpa, pasni kita tulis pasal gay plak…hehe

Reply

Anarm 15 April 2011 at 9:07 pm

manusia akhir zaman.. bersiap sedialah semua..
Anarm recently posted..Kesalahan Jemaah Solat Jumaat

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:27 pm

tahu takpa, menakutkan betullah…

Reply

madlut 16 April 2011 at 3:49 pm

tp memang tak nafikan, mesti ada antaranya yang betul2 lesbian..hmm..aku ada member cmnie…klu x betul2 kenal, memang tak perasan pun dorang tu lesb…

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:29 pm

tahu takpa, member aku pun ada pengkid. siap ada awek cun, siap tidur bersama. ades

Reply

atiey azha 16 April 2011 at 4:34 pm

dah tengok . hurmm ~ semua fake ! buat acc baru . hahaa . tak paham , tak paham !
atiey azha recently posted..Nak Top-up Tahan Lama

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:30 pm

tak semuanya fake atiey, dah tgk satu2 akaun ke?

Reply

reezluv 16 April 2011 at 7:04 pm

teringat mmber aku cite masa die study kt UM..awek tu punya la cun..sekali lesbian la plak..ruginya…kata beliau..:P

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:32 pm

tahu takpa, awek skit punya cun. paling senang nak tgk, awek cun. tp bf pengkid. teruk2.

Reply

Chybee 16 April 2011 at 7:21 pm

erk diorang ni tak malu ke cium ciuman depan public? isk isk
Chybee recently posted..When The Night Begins

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:33 pm

tahu takpa, itu gurl dgn gurl…klu gurl ng boy lg byk kot…

Reply

Piston Pecah 16 April 2011 at 9:29 pm

yang cantik2, yang comei2 jadi lesbian…
kenapa semua ini?errr
Piston Pecah recently posted..Tahniah Shaheizy Sam – Lisa Surihani

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:34 pm

tahu takpa bro…apa tah…agaknya…sebab tu lelaki makin pupus…

Reply

Nasrul Hanis 16 April 2011 at 10:21 pm

Astaghfirullah!

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:35 pm

jadi apa yang kita harus lakukan?

Reply

decrewz 17 April 2011 at 2:58 am

X reti nak komen lebih2.. Letih dengan budaya rakyat malaysia yang dah ikut budaya barat.. Akan datang, apalah agaknya akan jadi dengan Malaysia kan.. I mean, gadis melayu malaysia..
decrewz recently posted..Video Maharaja Lawak Astro Minggu ke 3

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 6:38 pm

agaknya memang benar akan tinggal wanita melayu terakhir nanti…

Reply

... 17 April 2011 at 6:56 pm

as salam..mengong..
search tadi…
terkeluar profile sepupu kawe.
terperanjat beruk!

cepat2 call dia.bagitau. dia mengamuk sakan. .adei….ingatkan memang dia yang cakap sendiri dalam ‘profile gersang tu’.
dia tak perasan dia masih ada tersimpan gambar tak bertudung waktu seksi dulu dalam fb. pula tu, main add je orang orang lain.. haa..
ambik..orang guna detail dengan gambar buat pedajal..

kesian sepupu kawe..sedang bengang gila sekarang ni. .
bako! bako! bako! siapa yang dajal tu.

oh..mesti yang banyak2 dalam list ‘lesbian’ tu, lelaki pedajal kan? mana mungkin perempuan sanggup malukan diri sendiri. group terbuka pula tu.
contoh dah ada.sepupu kawe..
susah juga kalau add orang sebarangan ni kan..

=_=”

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 7:09 pm

bahaya juga tu, maybe ex dia yang buat or orang yang tak puas hati dengan dia buatkan. itulah bahaya social network jika paparkan gambar sendiri dan detail secara terus terang.

Reply

... 17 April 2011 at 8:27 pm

ex?
dia belum kapel.katanya aa.
hm..elok gambar2 ni jangan letak kan..

=/

tu pasal profile fb saya, letak 1 gamabr je. takut orang dajal.

Reply

Mohd Isa 17 April 2011 at 10:25 pm

oic, maybe dia byk kawan kot dalam fb or mana2…i mean social…

Reply

rakyat 18 April 2011 at 5:41 pm

ish..biar betul..teruknya..aduh..apa la nak jadi..

Reply

Mohd Isa 20 April 2011 at 10:30 pm

tahu takpa, sampai macam ni sekali pun ada…itu belum tulis pasal gay lg…serius byk gay duk msg aku kat fb…huh

Reply

rocky 23 April 2011 at 4:34 am

tu lah pasalnya..semakin lama semakin teruk..huu..
rocky recently posted..Sai Baba kritikal

Reply

Mohd Isa 23 April 2011 at 7:36 pm

itulah, macam mana nak insafkan dorg ni pun tak tahulah. confirm jawapan dia nnt, itu antara aku dan tuhan. hurm

Reply

landax 18 April 2011 at 9:29 pm

pelik..agak tak cukup lelaki ke dalam dunia ni?kenapa perlu pilih perempuan? bodoh =( sorry emosi
landax recently posted..Aku-Batu Pahat-A&ampW dan Dilarang Masuk part 1

Reply

Mohd Isa 20 April 2011 at 10:31 pm

tahu takpa, maklumlah. nisbah lelaki kecik skg ni. maybe sebab tu kot. hehe

Reply

wazy 19 April 2011 at 11:23 am

iskkk
ada gak group macam ni
wazy recently posted..Jadikan Malaysia Sebagai Pengguna Paling Ramai Di Facebook

Reply

Mohd Isa 20 April 2011 at 10:32 pm

bukan satu je, byk lg kot kalau bro search…

Reply

myvitrd 19 April 2011 at 2:06 pm

nak kena laknat ke?
myvitrd recently posted..KWSP Lancarkan Skim Pengeluaran Mudah

Reply

Mohd Isa 20 April 2011 at 10:33 pm

tahu takpa, memang nak kena laknat dengan Allah gamaknya…

Reply

vviisshhnnuu 22 April 2011 at 11:07 am

macam2 skrng ni….ish3…

First time on your blog

Reply

Mohd Isa 22 April 2011 at 11:39 am

tahu takpa, memang macam2 sekarang ni.

terima kasih kerana datang melawat, tapi harus diingatkan. jangan sesekali masukkan link dalam komen di blog ini. terima kasih. :)

Reply

rocky 23 April 2011 at 4:37 am

dah nak akhir zaman la katakan..
rocky recently posted..Sai Baba kritikal

Reply

Mohd Isa 23 April 2011 at 7:37 pm

kaum luth orang cakap…itupun manusia tak sedar lagi…

Reply

mancai 29 April 2011 at 3:09 am

pernah juga terjumpa beberapa kali perlakuan dan gaya hidup macam ni… ish2

Reply

Mohd Isa 29 April 2011 at 4:01 am

itulah bro, gay pun ada banyak rasanya. siap mesej2 aku dalam fb. huh

Reply

L 24 June 2011 at 2:41 am

lelaki bab lesbian banyak ada nak hujah….tapi lelaki yg suka melancap??? yg wat sex lelaki dan wanita sampai lahir anak luar nikah apa ceta????? lelaki yg membayangkan tubuh wanita???? rogol???? apa ceta???? kalau diri tu dah perfect…. x pernah wat sex apa suma ….x pernah pengan tangan bukan muhrim…then layak lah nak komen.lebih2…. perbaiki dulu diri sendiri sebelum jaga tepi kain org lain…

Reply

L gurl 9 November 2011 at 1:12 am

Aq stuju sesgt!!!!!
Jgn pndg diorg sblh mate.. Klau reti nk mengutuk je.. Baik cermin diri uols tu dulu..

Reply

ladylara 15 July 2011 at 11:13 am

sapa kte nk tntukn phla or dosa ssorng,.2 antra dia ngn Tuhan,.
x smstny ssorg 2 lsbian dia jhat,.but dh mmg prsaan dia,.2 y dia plih
look ok sklling korang bape byk llaki mnjhnamkn wnta,.i thnk isu nie mmg sume org tau,.shittt,..
so pe slhny kte brikn stu ruang tuk glngan nie,.look ur self i thnk you all pun x prfct,..rght,..
smtime org y byk mnghina nie lbh hina dr org y kene hina,..just tke cre urself,..

Reply

ET 30 July 2011 at 12:31 pm

betul jugak tue…. walaupun saya sendiri perempuan, saya tak salahkn gay atau lesb tu..biarlah diorang sedar kesalahan diorang tu sendiri… Punca lesbian nie sebenarnye, lelaki sendiri..tengok lar surat khabar, suami toreh kemaluan isteri lar.. berita camtu sa,paikan wat kawan saya tak berani nak kahwin tau…apatah lagi dekat dengan lelaki.. bergaul ke…sampaikn die tak caye lelaki da tau…. Hati perempuan ni sensitif, so kene lar jage btol2, kalau jage bol2, takdenye deme nak buat hal… Perempuan nie, kalau dah cinta seseorang, die setia tau… yang lelaki sibuk2 nak cari lain buat pe… mesti lar perempuan tu cemburu… slalunye kalau dating ke ape ke, lelaki yang tak dapat kawal nafsu kan…saya jarang dengar perempuan mintak nak wat benda tak senonoh dari lelaki… selalunyer lelaki yang gtal2 dulu kan…mintak untuk buktikan cinta la, buktikan sayang la… lelaki kene ingat, perempuan adalah insan yang lemah…hati mereka mudah goyah… cube lar jage perempuan, jangan rosakkan perempuan… tu lar sebab mentaliti mereka lebih baik jadi lesbian drpada join lelaki2 dayus ni… btol tak… saya bukan meyokong sesiape, just bagi pendapat…sori…

Reply

ET 30 July 2011 at 12:35 pm

PErempuan tak dijadikan daripada kaki untuk dijadikan alas,
tak juga daripada kepala untuk disanjungi, tetapi
perempuan dijadikan daripada rusuk kiri,
dekat dengan tangan untuk dilindungi,
hampir dengan hati untuk disayangi…

Reply

x9 11 September 2011 at 12:55 am

most of them r guys.
menyamar jd lesbian. yes , mmg mreka xdpt duit pun.
tp lelaki, 9 akal 1 nafsu. fhm2 je la.
n, xsemua yg like tu lesbian. ada yg str8, like sekadar nak tgk dan komen.

Reply

amylia 27 September 2011 at 1:28 pm

orang lelaki yang baik, yang berkerja bagus, x main dadah / rokok, penyayang n faham hati perempuan tu dah kurang sangat dah sekarang, dah kena kebas awal2 dah pun….. dah2 pmpn skrg plak banyak yang dah pandai berdikari dan bekerja… sebilangan lelaki sekarang ni pun macam nak buat buat lupa pla tanggungjawab diaorang dah… sepatutnya kalau nak bergf nak berbini ingatla nak bekerja dahtu simpan duit, jadi role model pada gf/bini, jadi ketua n dapat jaga dia… ni tak sebilangan tu ambil senang je… kdg2 tu siap minta belanja dari gf/bini lagi… mana maruah tu? maafla, sebab lia menyanjungi lelaki and pada lia lelaki tu sepatutnya menjadi rujukan dan penunjuk jalan yang baik dan benar kpd pasangan dia…mana xnya sekarang dah banyak kes lesbian macam ni… jangan nak tuding jari dan salahkan pmpn je sebab pmpn ada perasaan, and pengkid tu lagi penyayang dan sebagai pengisi ketidakhadiran lelaki… ppmpn x demand banyak pun, bf/suami yang baik, penyayang n bekerja dah cukup… jadi sama2 la beringat… <3

Reply

khairul 18 October 2011 at 12:51 pm

Nk citer byk pon x guna…kubur masing2…

Reply

Tomei cherish 26 November 2011 at 11:10 pm

Bodoh sape yang lesbian ni satu care nak hilang kan nafsu lesbian nie. cari lelaki yang anda rase boleh membimbing anda. Anda x akan rugi ape2 kalo cari lelaki yang boleh ubah anda menjadi wanita yang bergune dan boleh membangga kan agama anda

Reply

izuddin 17 December 2011 at 3:06 pm

APE YANG SUSAH…
KITE GUNE KAN JE HUKUM ALLAH..
SEBAB 2 ISLAM ADE HUKUMAM YANG TERSENDIRI UTK ORG2 CAM NIE IAITU HUDU

Reply

capik 10 January 2012 at 1:39 am

laa..ni kat erl ni.. -.-

Reply

arrizz 20 January 2012 at 11:21 pm

tak tahu mana silapnya..mungkin pada diri mereka sendiri kerana memilih jalan ini..tapi faktor lain juga memainkan peranan, keluarga, persekitaran, kawan etc..pelik betol golongan macam nie..nak kata tak ada lelaki..lelaki banyak jer..
arrizz recently posted..Kenapa download movie lagi best daripada pergi panggung?

Reply

Rina As 20 March 2012 at 9:22 pm

Zaman ni sudah diujung, banyak kelakuan yang salah dan hanya Allah Taala yang dapat menolong kita tetap berada di jalan yang benar.
Jadi ingat kisah Nabi Nuh AS saat banjir besar, jangan menoleh kanan, kiri, dan belakang teruslah melangkah ke depan maka kita akan selamat..
Nice share dan salam kenal ya..
Rina As recently posted..Cara Mengatasi dan Keluar dari Google Sandbox

Reply

hajar 8 May 2012 at 10:16 pm

gejala lesbian bertudung kini berleluasa di negara kita. apakah hukumnya? dan mengapa mereka jadi begini? apa pandangan anda?

Reply

Tun Nila 25 July 2013 at 8:21 am

xxx

Reply

Hantar Komen

CommentLuv badge

Sebelum:

Selepas: