Awek Lesbian Malaysia

Awek Bertudung Tapi Lesbian

Jika sebelum ini saya ada menyentuh mengenai sepasang kekasih yang bercumbuan di depan khalayak ramai, kali ini apa kata kita sentuh pula mengenai awek lesbian di Malaysia. Agak-agak anda, berapa banyak awek lesbian Malaysia yang bakal tercampak ke neraka?

Lebih pedih lagi apabila awek bertudung ayu, comel yang sudah pastinya beragama Islam. Tetapi batinnya, seorang lesbian. Suka-suka atau memang suka, saya sendiri tidak tahu. Apa yang pasti, berfikir atau berkhayal sahaja mengenai sesuatu perkara buruk sahaja boleh dianggap berdosa.

Hari ini saya ada terjah sebuah group di Facebook, mudah dan ringkas sahaja tajuk group. Terpampang, Lesbian Malaysia Group. Sudah mencecah 1852 ahli dan dijangka bertambah lagi gamaknya.


Memang agak terkejut jugalah bila terjumpa group ini, lesbian dah satu hal. Bab Malaysia pula, buat malu negara sahaja. Macam mana Malaysia boleh dikatakan sebuah negara Islam jika adanya group awek lesbian malaysia di Facebook? Adakah mereka ini tergolong dalam generasi yang diambang kehancuran?

Agak-agak anda, apakah reaksi anda bila lihat ada awek lesbian di dalam group tersebut siap bertudung lagi? Gambar lucah usah cakaplah, yang lebih seronok lagi. Ada pula mamat-mamat bajet macho tunjuk diri dalam group tersebut.

• Meet the Author • Mohd Isa


Blogging With Passion - Menulis blog sekadar hobi dan bukannya sepenuh masa. Berkongsi dan mendatangkan hasil. Terima kasih.


91 comments… add one

  • Dunia akhir zaman…tak tahu nak komen apa lagi.
    muhammad fakhruddin recently posted..Melawat Daerah-Daerah Islam

    Reply
    • nak buat macam mana bro, dah terikut-ikut sangat dengan budaya barat. termasuk dalam kaum luth agaknya dorang ni.

      Reply
  • inilah masalahnye kalo xde Islam education…
    Shahrulsite recently posted..Universiti Blogger Malaysia – Idea Terbaik

    Reply
    • macam pernah dengar ayat tu, hehe. maybe ada, tapi tidak diamalkan dengan baik.

      Reply
  • mungkin ada tapi kalau gambar profile je…mgkn gambar tu diambil dari mana2, dan akaun tu pun utk menyamar saja

    org boleh create mcm2 group dgn bermacam2 tujuan
    Kujie recently posted..Beza Antara Kita – Merah Kuning Hitam

    Reply
    • tujuan apa ya kak jie maksudkan? nak kata dapat wang, takda pula. dan rata-rata akaun yang join group tu mempunyai rakan yang sama. i mean mutual friends. salah seorang ahli dalam tu rakan adik saya. hurm

      Reply
  • nak try msuk la group nie.. kot2 mampu membawa mereka ke jalan kebenaran…

    tapi kauta just 4 je

    Reply
    • haha, ada2 je bro ni. try la terjah bro. awek comel2 kot. :)

      Reply
  • erkk…watdepak!!! rosak akhlak..dunia akhir zaman..insap la wei..ades

    Reply
    • haha, tahu takpa. nak buat macam mana, dah naluri mereka ke situ. budusnya…

      Reply
  • sume akaun fake belaka, create acc semata2 nk join group tu.. ishk2..
    Azah recently posted..Soley-Soley Middle of The Road – Usop Wilcha &amp Johan

    Reply
  • inilah hasil daripada banyak sgt hiburan yang ditekankan dalam media dan juga kehidupan kita. mak bapak pon dah kurang main peranan dalam sudut keagamaan. hasilnya anak bangsa jatuh disebabkan moral yang teruk.
    Ekspresi Ruang recently posted..Meja Billiard Termahal Dunia Dijual Di Harrods

    Reply
    • maklumlah, kalau anak perempuan nak tidur di rumah rakan perempuan tidak menimbulkan syak. memang ibu bapa akan benarkan. huhu

      Reply
  • Emm, kebanyakannya menyamar tu.. ntah2 yg profile pmpn tu adalah akaun org lelaki.. :)

    Reply
    • tapi tak semua bro, aku dah cek satu2.

      Reply
  • pergh~ mantop nih… gambar amik depan-depan! :P
    Pisyek recently posted..Gadget khas untuk stalker!

    Reply
  • xdo koje memasing ni
    buyat recently posted..Apo kes- Kiosk cool blog di Wangsa Maju

    Reply
    • haha, tahu takpa….ce cari group gay plak…

      Reply
  • mereka ni tersesat di hutan metropolitan ni..
    APi recently posted..Penulis Senja Terakhir

    Reply
  • dah tgok…mcm kambing! haha…

    uishh…simpang lah dripada lesbian nih.
    anajoe recently posted..Dapatkan APPLE IPAD 2 Percuma Dengan RM0 Dari DealMatesCom

    Reply
    • kambing? uiks, cam mana tu ana? hehe

      Reply
    • Indonesia Malaysia serumpun, bersaudara harus kompak terhadap pemberantasan kemaksiatan, karena sama-sama negara muslim… salam sahabat…
      Ifa Nurfazriyah recently posted..Tempat wisata di bandung selatan

      Reply
      • salam sahabat juga dari saya, semoga saudari lebih kerap mengunjungi blog saya. :)

        Reply
  • nak kena tunggu balasan dr Allah

    Reply
    • itulah pasal, urusan Allah semuanya ni. kita hanya boleh nasihatkan aja.

      Reply
  • Tentu lepas ini keluar di dalam surat kabor :-)
    akubiomed recently posted..Hantu Kak Limah balik Rawang

    Reply
    • tahu takpa, pasni kita tulis pasal gay plak…hehe

      Reply
  • manusia akhir zaman.. bersiap sedialah semua..
    Anarm recently posted..Kesalahan Jemaah Solat Jumaat

    Reply
  • tp memang tak nafikan, mesti ada antaranya yang betul2 lesbian..hmm..aku ada member cmnie…klu x betul2 kenal, memang tak perasan pun dorang tu lesb…

    Reply
    • tahu takpa, member aku pun ada pengkid. siap ada awek cun, siap tidur bersama. ades

      Reply
  • dah tengok . hurmm ~ semua fake ! buat acc baru . hahaa . tak paham , tak paham !
    atiey azha recently posted..Nak Top-up Tahan Lama

    Reply
    • tak semuanya fake atiey, dah tgk satu2 akaun ke?

      Reply
  • teringat mmber aku cite masa die study kt UM..awek tu punya la cun..sekali lesbian la plak..ruginya…kata beliau..:P

    Reply
    • tahu takpa, awek skit punya cun. paling senang nak tgk, awek cun. tp bf pengkid. teruk2.

      Reply
  • erk diorang ni tak malu ke cium ciuman depan public? isk isk
    Chybee recently posted..When The Night Begins

    Reply
    • tahu takpa, itu gurl dgn gurl…klu gurl ng boy lg byk kot…

      Reply
  • yang cantik2, yang comei2 jadi lesbian…
    kenapa semua ini?errr
    Piston Pecah recently posted..Tahniah Shaheizy Sam – Lisa Surihani

    Reply
    • tahu takpa bro…apa tah…agaknya…sebab tu lelaki makin pupus…

      Reply
  • Astaghfirullah!

    Reply
  • X reti nak komen lebih2.. Letih dengan budaya rakyat malaysia yang dah ikut budaya barat.. Akan datang, apalah agaknya akan jadi dengan Malaysia kan.. I mean, gadis melayu malaysia..
    decrewz recently posted..Video Maharaja Lawak Astro Minggu ke 3

    Reply
    • agaknya memang benar akan tinggal wanita melayu terakhir nanti…

      Reply
  • as salam..mengong..
    search tadi…
    terkeluar profile sepupu kawe.
    terperanjat beruk!

    cepat2 call dia.bagitau. dia mengamuk sakan. .adei….ingatkan memang dia yang cakap sendiri dalam ‘profile gersang tu’.
    dia tak perasan dia masih ada tersimpan gambar tak bertudung waktu seksi dulu dalam fb. pula tu, main add je orang orang lain.. haa..
    ambik..orang guna detail dengan gambar buat pedajal..

    kesian sepupu kawe..sedang bengang gila sekarang ni. .
    bako! bako! bako! siapa yang dajal tu.

    oh..mesti yang banyak2 dalam list ‘lesbian’ tu, lelaki pedajal kan? mana mungkin perempuan sanggup malukan diri sendiri. group terbuka pula tu.
    contoh dah ada.sepupu kawe..
    susah juga kalau add orang sebarangan ni kan..

    =_=”

    Reply
    • bahaya juga tu, maybe ex dia yang buat or orang yang tak puas hati dengan dia buatkan. itulah bahaya social network jika paparkan gambar sendiri dan detail secara terus terang.

      Reply
  • ex?
    dia belum kapel.katanya aa.
    hm..elok gambar2 ni jangan letak kan..

    =/

    tu pasal profile fb saya, letak 1 gamabr je. takut orang dajal.

    Reply
    • oic, maybe dia byk kawan kot dalam fb or mana2…i mean social…

      Reply
  • ish..biar betul..teruknya..aduh..apa la nak jadi..

    Reply
    • tahu takpa, sampai macam ni sekali pun ada…itu belum tulis pasal gay lg…serius byk gay duk msg aku kat fb…huh

      Reply
      • tu lah pasalnya..semakin lama semakin teruk..huu..
        rocky recently posted..Sai Baba kritikal

        Reply
        • itulah, macam mana nak insafkan dorg ni pun tak tahulah. confirm jawapan dia nnt, itu antara aku dan tuhan. hurm

          Reply
  • pelik..agak tak cukup lelaki ke dalam dunia ni?kenapa perlu pilih perempuan? bodoh =( sorry emosi
    landax recently posted..Aku-Batu Pahat-A&ampW dan Dilarang Masuk part 1

    Reply
    • tahu takpa, maklumlah. nisbah lelaki kecik skg ni. maybe sebab tu kot. hehe

      Reply
  • iskkk
    ada gak group macam ni
    wazy recently posted..Jadikan Malaysia Sebagai Pengguna Paling Ramai Di Facebook

    Reply
    • bukan satu je, byk lg kot kalau bro search…

      Reply
  • nak kena laknat ke?
    myvitrd recently posted..KWSP Lancarkan Skim Pengeluaran Mudah

    Reply
    • tahu takpa, memang nak kena laknat dengan Allah gamaknya…

      Reply
  • macam2 skrng ni….ish3…

    First time on your blog

    Reply
    • tahu takpa, memang macam2 sekarang ni.

      terima kasih kerana datang melawat, tapi harus diingatkan. jangan sesekali masukkan link dalam komen di blog ini. terima kasih. :)

      Reply
  • pernah juga terjumpa beberapa kali perlakuan dan gaya hidup macam ni… ish2

    Reply
    • itulah bro, gay pun ada banyak rasanya. siap mesej2 aku dalam fb. huh

      Reply
  • lelaki bab lesbian banyak ada nak hujah….tapi lelaki yg suka melancap??? yg wat sex lelaki dan wanita sampai lahir anak luar nikah apa ceta????? lelaki yg membayangkan tubuh wanita???? rogol???? apa ceta???? kalau diri tu dah perfect…. x pernah wat sex apa suma ….x pernah pengan tangan bukan muhrim…then layak lah nak komen.lebih2…. perbaiki dulu diri sendiri sebelum jaga tepi kain org lain…

    Reply
    • Aq stuju sesgt!!!!!
      Jgn pndg diorg sblh mate.. Klau reti nk mengutuk je.. Baik cermin diri uols tu dulu..

      Reply
  • sapa kte nk tntukn phla or dosa ssorng,.2 antra dia ngn Tuhan,.
    x smstny ssorg 2 lsbian dia jhat,.but dh mmg prsaan dia,.2 y dia plih
    look ok sklling korang bape byk llaki mnjhnamkn wnta,.i thnk isu nie mmg sume org tau,.shittt,..
    so pe slhny kte brikn stu ruang tuk glngan nie,.look ur self i thnk you all pun x prfct,..rght,..
    smtime org y byk mnghina nie lbh hina dr org y kene hina,..just tke cre urself,..

    Reply
  • betul jugak tue…. walaupun saya sendiri perempuan, saya tak salahkn gay atau lesb tu..biarlah diorang sedar kesalahan diorang tu sendiri… Punca lesbian nie sebenarnye, lelaki sendiri..tengok lar surat khabar, suami toreh kemaluan isteri lar.. berita camtu sa,paikan wat kawan saya tak berani nak kahwin tau…apatah lagi dekat dengan lelaki.. bergaul ke…sampaikn die tak caye lelaki da tau…. Hati perempuan ni sensitif, so kene lar jage btol2, kalau jage bol2, takdenye deme nak buat hal… Perempuan nie, kalau dah cinta seseorang, die setia tau… yang lelaki sibuk2 nak cari lain buat pe… mesti lar perempuan tu cemburu… slalunye kalau dating ke ape ke, lelaki yang tak dapat kawal nafsu kan…saya jarang dengar perempuan mintak nak wat benda tak senonoh dari lelaki… selalunyer lelaki yang gtal2 dulu kan…mintak untuk buktikan cinta la, buktikan sayang la… lelaki kene ingat, perempuan adalah insan yang lemah…hati mereka mudah goyah… cube lar jage perempuan, jangan rosakkan perempuan… tu lar sebab mentaliti mereka lebih baik jadi lesbian drpada join lelaki2 dayus ni… btol tak… saya bukan meyokong sesiape, just bagi pendapat…sori…

    Reply
  • PErempuan tak dijadikan daripada kaki untuk dijadikan alas,
    tak juga daripada kepala untuk disanjungi, tetapi
    perempuan dijadikan daripada rusuk kiri,
    dekat dengan tangan untuk dilindungi,
    hampir dengan hati untuk disayangi…

    Reply
  • most of them r guys.
    menyamar jd lesbian. yes , mmg mreka xdpt duit pun.
    tp lelaki, 9 akal 1 nafsu. fhm2 je la.
    n, xsemua yg like tu lesbian. ada yg str8, like sekadar nak tgk dan komen.

    Reply
  • orang lelaki yang baik, yang berkerja bagus, x main dadah / rokok, penyayang n faham hati perempuan tu dah kurang sangat dah sekarang, dah kena kebas awal2 dah pun….. dah2 pmpn skrg plak banyak yang dah pandai berdikari dan bekerja… sebilangan lelaki sekarang ni pun macam nak buat buat lupa pla tanggungjawab diaorang dah… sepatutnya kalau nak bergf nak berbini ingatla nak bekerja dahtu simpan duit, jadi role model pada gf/bini, jadi ketua n dapat jaga dia… ni tak sebilangan tu ambil senang je… kdg2 tu siap minta belanja dari gf/bini lagi… mana maruah tu? maafla, sebab lia menyanjungi lelaki and pada lia lelaki tu sepatutnya menjadi rujukan dan penunjuk jalan yang baik dan benar kpd pasangan dia…mana xnya sekarang dah banyak kes lesbian macam ni… jangan nak tuding jari dan salahkan pmpn je sebab pmpn ada perasaan, and pengkid tu lagi penyayang dan sebagai pengisi ketidakhadiran lelaki… ppmpn x demand banyak pun, bf/suami yang baik, penyayang n bekerja dah cukup… jadi sama2 la beringat… <3

    Reply
  • Nk citer byk pon x guna…kubur masing2…

    Reply
  • Bodoh sape yang lesbian ni satu care nak hilang kan nafsu lesbian nie. cari lelaki yang anda rase boleh membimbing anda. Anda x akan rugi ape2 kalo cari lelaki yang boleh ubah anda menjadi wanita yang bergune dan boleh membangga kan agama anda

    Reply
  • APE YANG SUSAH…
    KITE GUNE KAN JE HUKUM ALLAH..
    SEBAB 2 ISLAM ADE HUKUMAM YANG TERSENDIRI UTK ORG2 CAM NIE IAITU HUDU

    Reply
  • laa..ni kat erl ni.. -.-

    Reply
  • tak tahu mana silapnya..mungkin pada diri mereka sendiri kerana memilih jalan ini..tapi faktor lain juga memainkan peranan, keluarga, persekitaran, kawan etc..pelik betol golongan macam nie..nak kata tak ada lelaki..lelaki banyak jer..
    arrizz recently posted..Kenapa download movie lagi best daripada pergi panggung?

    Reply
  • Zaman ni sudah diujung, banyak kelakuan yang salah dan hanya Allah Taala yang dapat menolong kita tetap berada di jalan yang benar.
    Jadi ingat kisah Nabi Nuh AS saat banjir besar, jangan menoleh kanan, kiri, dan belakang teruslah melangkah ke depan maka kita akan selamat..
    Nice share dan salam kenal ya..
    Rina As recently posted..Cara Mengatasi dan Keluar dari Google Sandbox

    Reply
  • gejala lesbian bertudung kini berleluasa di negara kita. apakah hukumnya? dan mengapa mereka jadi begini? apa pandangan anda?

    Reply
  • xxx

    Reply

Don’t Be Shy » Leave a Comment!

CommentLuv badge